Kerst: Een hartverwarmend cadeau, dat is het thema voor deze kerst samenzang. Onder dat motto gaan we op de zondag vóór de kerst weer samen leuke Kerstliedjes zingen en naar mooie verhalen luisteren in de kerk.

 

Omdat veel mensen het in deze rare tijd erg moeilijk hebben, hebben we bedacht hier een goed doel aan te koppelen. De voedselbank heeft steeds meer monden te voeden, maar naast eten is er meer nodig om een warm gevoel te krijgen. Daarom hebben we bedacht om voor de voedselbank speelgoed in te zamelen voor de kinderen die op de voedselbank aangewezen zijn. Misschien hebt u nog wel bruikbaar speelgoed voor de kleintjes liggen. Breng het a.u.b. mee naar deze samenzang. Al dan niet ingepakt (als ingepakt, zet er aub op of het voor een jongen of meisje is en de leeftijd waarvoor het geschikt is). U doet die kinderen daar vast een groot plezier mee.

 

Het gezang wordt geleidt door ons Sint Cecilia gemengd zangkoor, maar het is de bedoeling dat ieder die aanwezig is mee zingt. Samen zingen maakt blij.

Sabine de Groote speelt muziek en na afloop is er koffie, thee of glühwein. De sfeer is altijd heel goed, de kerk is mooi versierd en iedereen geniet.

De toegang is gratis.

 

Komt allen meedoen en neem zo veel mogelijk mensen mee. Laat ook de kinderen hier eens van proeven. Als een kind deze gezelligheid heeft aangevoeld, kan dat zijn hele leven bijblijven en een basis vormen om dit te behouden.

 

Graag tot zondag 18 december om 14.30 uur in de kerk van Koewacht