DRAAG JE STEENTJE BIJ AAN DE KOEWACHTSE KERK

"Draag je steentje bij" is onze actie om ieder die de Koewachtse kerk een warm hart toedraagt bij te laten dragen aan het in stand houden van dit monumentale gebouw. 

 

Alle bijdragen, zowel eenmalige als periodieke zijn van harte welkom. Als u elk jaar (minimaal 5 jaar) achtereen iets wil bijdragen is het volledige bedrag elk jaar aftrekbaar voor de Nederlandse Inkomstenbelasting. Klik HIER om te zien hoe we dat kunnen regelen. Wij helpen u daar graag mee.

 

Acceptgiro's worden niet verspreid, maar er zijn verschillende manieren om uw bijdrage te voldoen. Klik HIER voor meer uitleg.

 

Na afloop van ieder kalenderjaar zal onder de knop financiƫn volledige verantwoording worden afgelegd. Klik HIER om het financieel verslag over 2016 in te zien.

 

We hebben geen begroting, wel een onderhoudsplan waaraan wij zoveel mogelijk willen bijdragen. Voor de inkomsten zijn wij compleet afhankelijk van wat met het organiseren van evenementen binnen komt en de spontane bijdragen van mensen die de Koewachtse kerk willen behouden.