FIETSROUTE 55+

Op 10 augustus 2017 was het kerkplein ingericht als start/stop/tussenstop plaats voor de Aan-Z fietsroute 55+. Na de verregende dag in 2016 was het nu wat beter.

Dankzij de steun van sponsoren en onze geweldige vrijwilligers waren we weer klaar om de vele fietsers te voorzien van een lekkere vers gebakken pannenkoek en drankjes. Ze konden ook even verpozen in één van onze tenten. Alles was weer geweldig voor elkaar. Het weer was niet slecht, het is de hele dag droog gebleven. Echter de weersverwachtingen waren slecht geweest, waardoor waarschijnlijk veel mensen iets anders hadden gepland.

 

Er hebben ongeveer 700 mensen aan de fietstocht meegedaan, waarvan een behoorlijk aantal op het kerkplein hebben verpozen en velen hebben ook een bezoek aan de kerk gebracht en naar de uitleg van Willy Verschraegen geluisterd. In de Mariakapel werden ook veel kaarsen gebrand.

Vooral net voor de middag was het gezellig druk op het kerkplein. Er was echter geen enkel probleem om iedereen van het nodige te voorzien. Na de middag werd het rustig en hadden we veel meer mensen kunnen helpen. In de namiddag werd het weer gezellig druk en werd er heel wat gedronken. Al met al een succesvolle dag.

 

Dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet. Het helpt zeker onze financiële doelstellingen te realiseren.