MANIEREN OM UW BIJDRAGEN TE VOLDOEN

Er zijn verschillende manieren om uw bijdragen te voldoen:

  • Met de acceptgiro die door actie Kerkbalans wordt bezorgd
  • Elk jaar overschrijven
  • Automatisch periodiek betalen
  • De PKC machtigen voor een automatische incasso.

Hier onder worden de manieren verder uitgelegd.

Gelieve uw bijdragen altijd over te schrijven naar bankrekening NL32RABO0330408348 ten name van RK Parochiekern Koewacht.

 

ACCEPTGIRO

Dit is de oude bekende manier, die u nog steeds kunt gebruiken. De acceptgiro wordt hoogstwaarschijnlijk in 2019 afgeschaft. Er blijven dan alleen onderstaande manieren over.

 

ELK JAAR OVERSCHRIJVEN

U hoeft de acceptgiro niet te gebruiken. U mag ook gewoon zelf een overschrijving maken. Wilt u dan a.u.b. uw adres in de omschrijving vermelden? Dat maakt onze administratie een stuk eenvoudiger.

 

AUTOMATISCH PERIODIEK BETALEN

Dit is de aanbevolen manier. U hebt dan alles zelf in de hand en hoeft er niet naar om te kijken. Bij internet bankieren kunt u simpel middels Automatisch betalen aangeven dat u een bedrag per maand, kwartaal of jaar naar bovenstaande bankrekening wilt overmaken. Wilt u a.u.b. in de omschrijving uw adres vermelden?

Als u een schenkingsovereenkomst met ons heeft, dan graag het transactie nummer dat u van ons hebt gekregen in de omschrijving vermelden. Zie elders op deze website.

 

AUTOMATISCHE INCASSO

Vanaf 2016 gaat de PKC automatische incasso verzorgen. U machtigt dan de PKC om per jaar of per kwartaal uw toegezegde bijdrage af te schrijven. Hoe dat moet wordt later op deze plaats bekend gemaakt.