BOEK: EEN KRUISWEG MET EEN ZIEL

 

 

NOG SLECHTS ENKELE EXEMPLAREN VERKRIJGBAAR!

Het boek 'Een kruisweg met een ziel' is bijna uitverkocht! Dat is mooi, maar nog mooier zou het zijn als het 100% uitverkocht zou zijn. Dus heb je het boek nog niet in je bezit? Neem dan snel contact met ons op hoe je een van de laatste exemplaren kunt aanschaffen.

 

 

EEN KRUISWEG MET EEN ZIEL

Op 13 april 2014 is het boek 'Een kruisweg met een ziel' verschenen. Een schitterend boek over de kruisweg, de restauratie en de geschiedenis van de parochie en de kerk van Koewacht. Dit naar aanleiding van de restauratie van de kruisweg, bestaande uit zestien levensgrote schilderijen, in de kerk van Koewacht.

 

De auteurs, Willy Verschraegen en Petra Kasteleijn, hebben zich belangeloos ingezet voor de kerk met het maken van dit boek. Behalve de geschiedenis van de parochie, de kerk en de kruisweg, zijn heel veel pagina’s ingeruimd voor prachtige foto’s.

 

Dit unieke boek is luxe uitgevoerd, full colour, genaaid gebonden met harde kaft en telt 180 pagina’s. Het kost slechts € 25,- en de opbrengsten komen geheel ten goede aan de restauratie.

 

 

 

 

INTERESSE

Interesse in zo'n mooi boek? 'Een kruisweg met een ziel' is voor slechts € 25,- verkrijgbaar bij:

 

Willy Verschraegen

Schoolstraat 10-B | 4576 AB Koewacht | 0114 720 146

 

Petra Kasteleijn

Wouterij 5 | 4576 AC Koewacht | 0114 362 277