Rabo ClubSupport

Al een aantal jaren nemen wij als stichting deel aan de Rabo Clubactie. Die actie is in 2019 landelijk gemaakt en heet nu Rabo Clubsupport.

 

Hiermee kunnen Rabobank leden via onze stichting geld doneren voor onze kerk door gebruik te maken van hun stemrecht op deze actie. Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen op de goede doelen voor de Rabobank Zeeuws Vlaanderen. Van die 5 mogen er maximaal 2 gegeven worden aan dezelfde stichting/vereniging. Ook in 2020 stelt de Rabobank weer € 180.000 beschikbaar. Het verleden heeft geleerd dat iedere stem meer dan € 2 waard is.

Stemmen kan vanaf 5 t/m 24 oktober.

 

Om te stemmen heeft u een Stemcode nodig, die vóór 27 september per email, of als u geen email heeft per post wordt toegezonden.

Ga dan naar www.rabobank.nl/clubsupport en vul uw stemcode in. Dan kunt uw stem uitbrengen.

 

Sinds 2020 kan ook via de Rabobank app gestemd worden. Een stemcode is dan niet nodig. Vanaf 2021 kan het alleen nog via de app deelt de Rabobank mede.

Log eerst in via de app. Klik in de app op het stembericht of selecteer "Zelf regelen". Kies dan "Lidmaatschap". Tik dan op "ClubSupport". Tik op de stemmen knop. Nu kun je de clubs/verenigingen of stichtingen kiezen waarop je wilt stemmen. Je moet nu eerst minstens 3 kandidaten kiezen, pas dan wordt de stemmen verdelen knop actief. De kandidaten kun je zoeken. Zoek b.v. op kerkbelang om op ons te kunnen stemmen. Als je 3 kandidaten gekozen hebt, tik op de "stemmen" knop. Dan kun je pas het aantal stemmen toekennen door op het plusteken achter de kandidaten te tikken. Ja mag per kandidaat maximaal 2 keer op de plus klikken. Als je alle 5 je stemmen hebt verdeeld tik je op "Nu stemmen".

De Stichting Kerkbelang Koewacht is actief in Terneuzen en staat onder het thema Overig.

 

Vraag ook anderen voor onze kerk te stemmen!!!

 

 

Dank u wel.